Diensten

Wij hebben geen tijd meer voor opdrachten in 2024 ! Neem in 2025 gerust weer contact met ons op. Wij maken trappen en verzorgen timmerwerk in een straal van 10 km rondom Vroomshoop. Denk bv. aan plaatsen als Emmen en Almelo

Timmerwerk

Met vele jaren ervaring in het precisiewerk van trappen maken kunt u ook allerlei andere timmerwerken met een gerust hart aan ons overlaten. Ook hiermee hebben wij een ruime ervaring en leveren we graag maatwerk voor elke klant.

Voorbeelden van timmerwerk:

  • Aftimmerwerk (bv. de zolder)
  • Deuren afhangen
  • Dakramen plaatsen (geen dakkapellen)
  • Schuttingen plaatsen
  • Inrijpoorten en sierhekken plaatsen

Trappen

U kunt het zo gek niet bedenken, of Hekman Trappen en Timmerwerken kan het maken! Uw gewenste trap wordt nauwkeurig ingemeten en uitgetekend, zodat u een indruk krijgt van het eindresultaat. Elke trap wordt op maat gemaakt met goede en duurzame materialen: slijtvast, veilig én mooi! Er is een ruime keuze in ontwerpen (van nostalgisch tot praktisch tot modern) en in soorten hout en afwerkmaterialen. Wij geven u graag een passend advies, dat ook past bij uw budget. Ook het eventuele draaiwerk voor trappen kunnen wij in eigen beheer maken.

Zoldertrappen

Hebt u alleen een vlizotrap of zelfs alleen een luik naar uw zolder? En wilt u de zolder beter en meer gaan gebruiken? Dan is een vaste trap naar zolder een praktische en veilige optie. U wint veel ruimte in uw woning of bedrijf met deze relatief simpele en goedkope ingreep. Hekman Trappen en Timmerwerken heeft zich gespecialiseerd in zoldertrappen. Wij bekijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw specifieke woon- of werksituatie. Moet de zolder ook nog vertimmerd worden tot woon-, werk- of hobbyruimte? Wij staan voor u klaar!

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.