Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Maatwerk trap naar zolder

Zeer tevreden over de trap die Erik Hekman voor ons gemaakt heeft. Hij heeft de trap zelf ingemeten en goed meegedacht over de mogelijkheden voor deze vaste trap naar de zolder. Erik is erg stipt en heeft vakkundig en snel werk geleverd!

Froukje Gerrits

twee kwarts trap vurenhout inmeten en monteren

Prima werk afgeleverd

Mr Spaans

Trap naar zolderverdieping

Hekman Trappen heeft zeer goed werk geleverd. Van eerste aanbod, afstemming op onze wensen, het meedenken en inmeten tot het uiteindelijke plaatsen. We zijn zeer tevreden over de professionaliteit en de prijs/kwaliteit. Ik zou Erik Hekman zeker aanraden.

RJ van Slooten

Vervaardigen en monteren ballustrade

Erik is een betrouwbare vakman. Hij levert de kwaliteit die ik als klant wens, tegen een scherpe prijs. Daarnaast denkt Erik mee met de klantvraag en stopt pas als klant en hijzelf tevreden zijn over het eindresultaat. We zijn erg tevreden en inmiddels heeft Erik zijn tweede opdracht binnen.

Johan Schuller

Smetplanken maken en plaatsen voor hergebruik originele trapleuningen

Erik Hekman heb ik ingeschakeld via Werkspot. Heb Erik ervaren als een serieuze vakman die zijn vak verstaat. Bij mij prima werk geleverd zodat ik in mijn gerenoveerde trappenhuis keurige nieuwe smetplanken kreeg gemonteerd. Hij houdt zich aan zijn afspraken en werkt voor een nette prijs.

Lex Stegerhoek